toimivat oheistilat

viihtyisät ja toimivat  tilat  myös ihmisten käytössä

Tallin ohestilathuokuvat vanhanajan tunnelmaa nykymukavuuksin. Idyllisessä tiloissa viihtyvät  myös vieraat sekä asiakkaat. Tilojen toiminnallisuus on mietitty tarkkaan ja siksipä tiloissa on helppo ja turvallista toimia. Hyvä järjestys ja viihtyisät tilat lisävät asiakasturvallisuutta, kokemusta ja viihtyisyyttä.

Vintissä viihdytään

Vintti vastaanotto- ja kokoontumistila, jossa sopii kokoontumaan isompikin porukka.  Viihtyisällä vintillä on toimistotila, sekä kokoontumistila isoine pöytineen. 
Valoisa vintti on hevostilan ytimessä, silti omassa rauhassa keskellä kaikkea. 
Vintti sijaitsee tallin yhteydessä, reilusti irti maanpinnasta, sieltä on hyvä tarkkailla tilan ja hevosten touhua tai kokoustaa rauhassa. 

kokoonnutaan yhteen

Kotoisalla vintillä voidaan järjestää tapahtumia esim. kokoukset, juhlat, lasten synttärit, merkkipäivät ja muut tapahtumat. Järjestämme seurueelle ohjelmaa ja tekemistä, kuten hevosohjelmat, ponitouhut, hevostoiminnan, tilavierailut ja ratsastusohjelmat.

Kuvia vintistä

 

Tallitupaan on helppo tulla

Tallituvasta tallin yhteydessä on hyvä seurailla hevosten toimia tallissa ja rentoutua puulaverilla eväitä nauttien tallin hengestä. Tallikissa Otto viihdyttää vieraita lämpimässä tallituvassa.

TALLITUVASSA TAVATAAN 


Kotoisa tallitupa on tallin sydän missä tavataan ja vietetään aikaa yhteisen harrastuksen parissa. Keittonurkkauksessa teekannu on varsinkin talvella kuumana, ja iloinen porina täyttää keittiön.  Tallituvan vieressä on pieni pukeutumistila, jonka yhteydessä on asiakas WC. Pukututilassa on myös lainavarusteita, kypärät, liivit ja käsineitä asiakkaidemme käyttöön.

 maalla viihdytään

Vintin kuistilta voi seurailla pihapiirin puuhia ja hevosten toimia pihatoissa. Ison pöydän äärellä on hyvä rentoutua vaikka eväitä nauttien tallin hengestä. 
Vintin tai pihapiirin rakennuksia voi vuokrata myös omaan käyttöön. Vintillä ja pihapiirin muilla tulipaikoilla voi järjestää tapahtumia ja palavereita.

VERSTAALLA ASKARRELLAAN

Vintin yhteydessä on verstas, jossa pystytään askartelemaan ja rakentelemaan kaikenalaista. Verstason isohko askartelutila, jossa on myös säilytistiloja. Rakennus- ja sisustusmateriaaleina on käytetty paikallista puuta,kierrätysmateriaaleja sekä vanhoja huonekaluja.

Kuvia tallituvasta